Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله مدرسی، امام جمعه بخش مرکزی یزد گفت: هیئات مذهبی باید در مسیر تقویت انسجام ملی و نظام اسلامی و مطالبات ارزشمند مردمی فعال باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، آیت الله سید محمدکاظم مدرسی در خطبه های این هفته نمازجمعه با بیان اینکه یکی از سرمایه های کلان بشری، تاریخ عاشورا و حادثه عظیم کربلا است که در کنار این سرمایه، سرمایه های ارزشمند و غنی دیگری مثل زیارت عاشورا وجود دارد که گنجی مخفی است و ارزش آن را اجمالا توده های مردم پس از پیروزی انقلاب اسلامی به ویژه در دوران دفاع مقدس دریافته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: زیارت عاشورا دریایی از معارف و مسائل اعتقادی، سیاسی، اجتماعی را در ابعاد مختلف راهبردی و کاربردی برای همه ما در بر دارد زیرا در این زیارت دعاها و مطالبات فراوانی وجود دارد و به غیر از لعن و سلام که آنها هم دعا هستند، 12 دعای استثنایی در زیارت عاشورا وجود دارد.

مدرسی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تقدیر و تشکر از همه عزاداران و بانیان عزاداری حسینی در یزد، از جامعه مداحان، شاعران آیینی، نیروهای امنیتی به ویژه نیروی انتظامی، صدا و سیما، هیئت های مذهبی، بسیح و سپاه، هیئیت امنای مساجد، حسینیه ها و برگزارکنندگان مجالس که زمینه ساز برنامه ها و مجالس مختلف عزاداری در این ایام بودند، افزود: مجلسی می‌تواند در راه سیدالشهدا خودش را معرفی کند که بتواند با جلوداری ولی زمان خویش در راستای تقویت نظام اسلامی و معرفی شمر زمانه حرکت کند.

امام جمعه بخش مرکزی یز ادامه داد: آفرین بر هیئتی که توانست شمر زمانه را معرفی کند و از آن برائت بجوید از این رو هیئت‌های عزاداری باید در مسیر تقویت انسجام ملی و نظام اسلامی و مطالبات ارزشمند مردمی فعال باشند و عمدتا نیز باید در مسیر عزاداری باشد و ما گاهی احساس می کنیم در بعضی از هیئت ها البته بسیار معدود، کمتر اسمی از امام حسین (ع) و عزاداری و امثال این موضوعات برده می شود و بیشتر شعرهای غیر منطبق با ارزش‌های عاشورایی و قابل سوء استفاده که شبکه های معاند نیز از آنها سوء استفاده می کنند، به کار می‌رود.

وی تصریح کرد: هیئت‌ها باید توجه داشته باشند که در مسیری حرکت کنند که هیچگونه سوء استفاده‌ای از برنامه‌های آنها انجام نشود و البته اکثریت هیئت‌ها نیز بسیار خوب و عالی برنامه هایی را اجرا کردند که قابل تقدیر و الگوبرداری است.

مدرسی ادامه داد: از مشترکات دو نیمه اول و بعد از عاشورا که هر کدام شش ماه طول کشید، تنها بودن ولی خداست و عدم همراهی خواص و مردم با ولی خدا به بهانه های گوناگون و لذا وقتی امام آنها کشته شود، خود آنها نیز کشته می شوند.

وی با اشاره به اینکه در زیارت عاشورا می خوانیم لعنت بر امتی که اساس ظلم و جور را تقویت و ایجاد کرد، افزود: در این زمینه باید توجه داشته باشیم که دشمن در تلاش برای جدایی امت از امام است و اگر بخواهیم از عاشورا عبرت بگیریم باید توجه لازم به این ابعاد مهم نیز داشته باشیم و نهایت حماقت است اگر برخی فکر کنند یزدییان زمانمان برای لغو تحریم‌ها به کمتر از سر بریدن ما راضی هستند.

مدرسی تاکید کرد: طبیعی است زمانی در عاشورا تحریم ها برداشته شد که سرها بریده شد و بر دار رفت و امروز نیز دشمن فشار خود را بر نظام جمهوری اسلامی ایران و مردم مظلوم این کشور اسلامی متمرکز کرده برای اینکه اگر بتواند مردم را متفرق کند و از رهبری و نظام جدا کند تا بتواند بر خون، مال، دارایی و ناموس مردم در جامعه اسلامی مسلط شود، همچنان که یزدیان این کار را انجام دادند بنابراین باید از عاشورا عبرت بگیریم و در این زمینه هوشیار و بصیر باشیم.

امام جمعه بخش مرکزی یزد در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: شوراهای امر به معروف و نهی از منکر باید تشکیل و تقویت شود و فقط هم برای اقامه نماز نیست بلکه باید در این زمینه مطالبات مردم نسبت به دستگاه های اجرایی و اداره‌ها کاملا روشن بیان شود و شاید یک مقدار برخی از دستگاه ها ابتدا برایشان سخت باشد اما به هر حال مسیری است که قانون مشخص کرده و باید شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در این راستا تشکیل شود.

وی اظهار امیدواری کرد: شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در مساجد، هیئت‌ها و محلات نیز تشکیل شود و در راستای اهداف آن گام های موثری برداشته شود.

 مدرسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نگرانی در زمینه گرانی داروها و اضافه شدن بر سختی آلام بیماران، عنوان کرد: دولت در کلان به این مسئله توجه داشته باشد و ما نیز به خاطر تامین داروها هم تشکر می کنیم و هم به خاطر گرانی برخی داروها گلایه داریم و معتقدیم باید در این زمینه چاره اندیشی و زمینه سازی شود تا مسئله گرانی مدیریت و نظارت بر بازار دارو در راستای خدمت به مردم تقویت شود.

وی همچنین با اشاره به در پیش بودن سفر اربعین تاکید کرد: با توجه به شرایطی که  برای حضور مردمی در پیاده روی اربعین فراهم شده، امیدواریم مردم بتوانند سفری ارزان و همراه با معنویت و امنیت کامل را داشته باشند و از دولتمردان، شرکت‌های هواپیمایی، وزارت راه و حمل و نقل می خواهیم در این زمینه و فراهم ساختن همه ابعاد لازم برای پیاده روی اربعین حسینی تلاش کنند و تسهیل تردد مردم هم از شهرها به طرف مرز و هم از مرز به طرف عتبات و بازگشت به ایران را مورد نظر قرار دهند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: زیارت عاشورا هیئت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۸۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است

حسین ایثارگر روز یکشنبه در حاشیه بازدید از هنرستان طالقانی و شماری از دیگر مدارس شهر ششتمد، گفت: یکی از الزامات توسعه، مهارت آموزی است و توجه به این مقوله، زمینه رشد تولید و اشتغال پایدار را در جامعه فراهم کرده و از نگرانی های جامعه در مسیر ایجاد اشتغال برای نسل جوان می کاهد.

وی با بیان اینکه یکی از مسیرهای پیشرفت کشور توجه به مهارت است، اظهار کرد: لازم است در کنار توجه به مباحث علمی و تئوری، آموزش های مهارتی و نیازمحور نیز مورد توجه آموزش و پرورش و دانش آموزان قرار گیرد.

فرماندار ششتمد گفت: در کنار رشته های نظری، باید هدایت دانش آموزان به رشته های مهارتی و تولیدی نیز مورد توجه قرار گیرد تا بخشی از نیاز بازار کار به نیروی انسانی از این طریق تامین شود.

ایثارگر افزود: ایجاد برخی واحدهای صنعتی در حوزه فرآوری معدنی و صنایع دیگر در شهرستان ششتمد در دست انجام است که تربیت نیروی کار ماهر در این حوزه ها می تواند مورد توجه قرار گیرد.

وی با تشکر از تلاش های جامعه فرهنگی، افزود: معلمان با تربیت نسل آینده در مسیر آگاهی و روشنی بخشی جامعه و توسعه و بالندگی کشور ایفای نقش می کنند.

شهرستان ششتمد در ۲۵۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد، چهار هزار و ۸۰۰ دانش‌آموز دارد که در ۹۱ واحد آموزشی تحصیل می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • تقویت مکتب اهل‌بیت(ع) با اجرای مناسب برنامه‌های مذهبی
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • دفاع موشکی ایران در مقابل اسرائیل زمینه نابودی هر چه زودتر رژیم صهیونیستی را فراهم می‌کند
  • برگزاری همایش حکمت مطهر با حضور نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا
  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • هاشمی تهرانی: امروزه در فضای حقیقی و مجازی حشر با علما از بین رفته/ هیئات مذهبی خیلی اوقات منبری ندارد/ بسیاری از بزرگان و مسئولین نظام دغدغه حجاب دارند/ اگر با جوانان حرف زده می‌شد اینجای کار نبودیم
  • جنبش دانشجویان در آمریکا نشانگر بیدار شدن مردم دنیاست
  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد